Härliga söndag!


Vad har ni gjort idag! Jag har omskolat en massa plantor. Vissa plantor satte jag från början med såjord och en grund av plantjord. Men vissa plantor som jag vet behöver mycket näring när dom kommer upp har jag redan skolat om.

När vi var på tur i går så passade jag på att handla lite större krukor, närmare 260 stycken och stora fat som fanns där till mycket bättre priser än vad du kan hitta här i Göteborg! Nu har jag planterat om ett antal och ställt dessa plantor lite svalare så att tillväxten blir bra och förhoppningsvis lite kraftigare med näring och inte fullt så varmt!

Fanns  som vanligt några som var lite extra nyfikna på mina inköp! 🙂

Nu när jag skall göra iordning en liten köksträdgård så skall jag förse mig själv med egenodlade grönsaker har jag tänkt! Det kommer inte infrias förrän till sommaren för nu är jag trött på alla besprutade grönsaker!

Jag har odlat mycket tidigare och jag har alltid min mamma att fråga för det inte hon vet är inte värt att veta om just blommor, trädgård, grönsaker och frukt. Samma sak men hur man tar hand om det. Jag var själv med som liten i vårt hem där vi hade självhushåll

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.