Låt mig presentera…


…en ny liten familjemedlem som heter Boss, Hugo Boss! Vi har pratat med Lena som har den kennel där Fonzen kommer ifrån och med den söta vovven så vände vi oss till henne och sa att vi önskar oss en liten valp. Men som allting så måste man så klart se den för att säkert veta att den är så där söt som man egentligen redan vet att den är. Vi har bestämt att han skall få heta Boss då vi har räknat ut att det är han som kommer få styra och ställa här hemma, så hans namn är alltså Boss, Hugo Boss! 🙂

Boss är 6 veckor gammal och om två veckor skall vi hämta hem honom. Precis som jag sa innan, det går inte att åka och titta på en vovve och tro att man skall bestämma sig för något annat än att han skall få komma med hem, för det går inte!

Så här fin är han! Nu är vi helt färdiga och skall bara mysa med vovvarna lite. Vi är supertrötta efter bilfärden och har kört bil hela dagen.

På vägen hem hade det hänt en olycka och vi satt i kö i minst en timma! Nu skall vi mysa och jag skall visa mer bilder på lille Boss i morgon och berätta lite mer!

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.