Min fina lilla vovve som inte längre finns med oss! 4 kommentarer


Tycker ni att jag är en dålig bloggare? Ja jag får nog hålla med er, min gnista har uteblivit sedan vi fick ta bort min vovve Lufsen förra söndagen. Jag kan liksom inte hitta min energi. Det var inte alls meningen att han skulle gå bort nu! Om ni bara ger mig lite tid så kommer jag igen, men jag känner själv att min energi som jag brukar ha väldigt mycket av har runnit av mlg!

Egentligen var det Lufsen och Popcorn som gillade varandra bäst, och det känns naturligtvis extra tråkigt att han inte längre finns med oss för det var så jag hade tänkt att dessa två lite yngre hundar skulle ha varandra i många år till! De gillade att sova tätt ihop och busade alltid på kvällarna och jagade varandra!

 

DSC09724

Gärna var sin plats vid bordet! 🙂

DSC09193

 

Lucia med glitter i håret!lufsen

 

Första snön i vinter…såg dom ut så här!! Detta är en tidig morgon vid 06:00 🙂DSC08438

 

En sån skön stil han hade….mys-ställning!DSC06837

 

Min lille Lufsen var som ingen annan, så himla söt och gossig så det var helt osannolikt. Han var med mig varje gång jag bloggade till exempel! Då skulle han alltid ligga tryckt vid min sida, oavsett var jag satt! 🙂 Här nedan pussas alla tre vovvarna om ni tittar noga!

DSC06480

DSC05780

 

 

Detta är på min födelsedag. Lille söte Lufsen tittar på mig och vill ha mer tårta! Så klart dom fick tårta också! Mina hundar kommer alltid springande så fort jag sätter på elvispen för elvispen = grädde!bild (3)

 

Så här fina var dom när dom firade mig på min födelsedag! Det är mig och tårtan dom tittar så hypnotiserande på! 🙂DSC05745

Lite godsaker i var sitt litet hjärta!DSC04012

 

Mys i soffan !DSC03072

Alla kompisar ihop!

DSC03150

Lufsen som värmer sig under en Designers Guild filt i sommarstugan efter ett av sina många favorit-simturer. Han älskade att simma och hämta pinnar i vattnet! Han blev som ett barn när man skulle gå därifrån! DSC03506

Kompisarna i soffan !

MYS

 

Kan vi också få vara med och goggla lite….ville alltid vara nära, nära!DSC03608

 

Här satt dom ihop och spanade vad som hände! 🙂

DSC03086

Nä, stör mig inte nu jag sover ser du väl!

DSC03062

Jag vet inte riktigt hur jag skall fylla det tomrum som lilla Lufsen lämnade efter sig! Känner mig ledsen. Vi har till och med varit och tittat på små valpar men jag vet inte riktigt om det hjälper just nu!

Så om ni undrar …. så vet ni nu varför….men jag kommer igen!

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Min fina lilla vovve som inte längre finns med oss!

 • Linda

  Det är ju självklart att du är ledsen- det är ju en väldigt kär liten familjemedlem som ryckts bort från er! Du skriver väldigt fint om Lufsen (det var nästan så att en tår föll här) och även om en ny liten valp inte kan ersätta Lufsen (och det är ju inte meningen heller!) så tycker jag att du skall fundera på det i alla fall… Ni verkar ha ett helt fantastiskt hem för små hundar och det vore ju synd om inte en ny liten krabat skulle få möjlighet att få flytta hem till er! Att du är ledsen visar bara att du har ett stort hjärta! Många kramar Linda

  • pretty Inläggsförfattare

   TACK Linda, för dina fina ord! Du har nog rätt, att när jag bara fått sörja lite så skall nog en ny liten krabat få komma in i mitt liv. Det är så mysigt att se dom tillsammans, och se hur mycket de lär varandra och myser i hop. Tack för att du skriver så fint om att vi har ett fint hem för små hundra, det värmer!
   Stor Kram,
   Berith

 • pretty Inläggsförfattare

  TACK Birgitta från mitt hjärta!! Jag blir rörd när jag läser vad du skriver, att jag kunnat beskriva min fina Lufsen på ett bra sätt! Det är helt sant att det måste få ta lite tid!
  Stor Kram,
  Berith

 • pretty Inläggsförfattare

  TACK Ella,
  Jag blir så glad när jag får kontakt med dom som läser min blogg, och jag blir överväldigad och glad över alla fina ord! Det lovar jag att blogga om snart varför jag valt Cavalierer och hur det är att ha många hundar. TACK igen Ella och en stor kram till dig för din omtanke.
  /Berith