Mina kärlekar… 2 kommentarer


De här två! Jag blir varm i hela hjärtat av att bara titta på dom här två. Dom är som Piff och Puff, eller Fyrtonet och Släpvagnen (Fonzen) , Bill och Bull, Knoll och Tott, Kling och Klang, Helan och Halvan….ja ni förstår!

Vovvar Cavalierer

Fonzen är fortfarande väligt liten fast han nu är ca 11 månader.

Alltid ihop!! Fonzen vill inte gå ut i trädgården utan sin Popcorn då springer han fram och tillbaka och försöker ”fösa” ut Popcorn. Det första som händer på morgonen är att dom slickar varandra på munnen. Dom kommer in samtidigt. Dom skall vara med varandra när dom äter. Popcorn äter upp sin mat, sedan ligger han bredvid Fonzens fat och tittar (han vet att han inte får röra) men han vet att om han är snäll och sköter sig så får han en och annan bit! 🙂

Dom sover tätt i hop. Tills Popcorn blir för varm och flyttar sig lite, men kommer sedan tillbaka. Så fort något händer med Fonzen eller han ger i från sig något ljud så är Popcorn blixtsnabbt där och kollar så att hans kompis är ok!

 

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Mina kärlekar…

 • Pernilla

  Hej Berith!
  Gud vilka sötisar!!! Vi är väldigt sugna med tiden på en till liten cavalier men vi får se hur Manda skulle reagera på det. Hon hade ju problem med andra tikar tidigare och vi vet inte hur det skulle bli om en till vovve kom in här i hennes revir. Vi anser att hennes behov kommer alltid först men hon mår väldigt bra här hos oss nu när hon varit hos oss i ca. 6 månader.
  Skönt att du tagit dina prover nu och kan få svar på hur du mår.
  Vi önskar er en skön helg!
  Kramar från Pernilla och Manda

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Pernilla!
   Jag förstår att ni är sugna på en till. Den känslan dyker upp hos mig titt som tätt. Samtidigt är det så mysigt med dom jag har. Så himla roligt att höra att Manda trivs så bra hos er. Ni kanske kan se hur det är när ni träffar andra Cavalierer. Dom är så himla mysiga dessa vovvar!!
   Tack Pernilla vad gullig du är som vanligt, jag hoppas jag får svar på vad som kan vara fel.
   Ha en supermysig helg ni också hälsar Berith, Lille Fonzen och Popcorn. (Fonzen viskade i mitt öra att han ville ge Manda en puss! 🙂