Mina troll! 2 kommentarer


Dom är två killarna kan inte vara utan varandra. Dom är som Piff och Puff! Alltid i hop alltid busandes med varandra.

Boss försöker alltid ta Fonzens kex men till skillnad från vad man skulle kunna tro, eftersom Fonzen är så himla snäll, så går det inte! Fonzen morrar till Boss och nu har Fonzen börjat med en taktik att vakta sitt godis lite längre innan han äter upp det för att visa för Boss att han varken kan eller får ta hans kex! Han lägger det dessutom en bit i från sig själv för att liksom locka Boss att försöka ta det! Väldigt roligt att se! Boss vill men vågar inte för när han kommer närmare  så morrar snällisen Fonzen!

Boss han är redan lite högre än vad Fonzen är! Boss kommer bli en ståtlig Cavalier och Fonzen är den söta helt underbara vovven med dom vackra ögonen! Dom är så himla fina båda två, så lika men ändå så olika!

Jag vill ha fler vovvar! Så himla söta och rara och roliga! När jag blir äldre så skall jag ha ett helt entourage av vovvar som följer mig!

 

 

 


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Mina troll!

 • Pernilla

  Hej Berith!
  Så fina de är dina troll. Ja visst vill man ha flera vovvar, jag har haft tre stycken och ingen är den andra lik så det är så roligt att få möjlighet att
  ha många av dem. Helst massor av olika gullisar eller hur? Kan aldrig ha för många Cavalierer hihi!!!!

  Massa kramar från Pernilla, Manda och Danny

  • pretty Inläggsförfattare

   Hej Pernilla,
   TACK, ja dom är så fina!!! Min lilla Boss är så himla kul, och dom busar så bra ihop dom här två. Det är verklgien roligt med deras personligheter och jag känner samma sak. Så kul att upptäcka deras olikheter. Jag skulle vilja ha massor av Cavalierer kommer aldrig att få nog!
   Puss och KRAM från oss till dig och dina godingar!!