Mina underbara hundar!


Jag kan inte med ord beskriva vad mina hundar betyder för mig. Jag har haft hund sedan jag var 13 år och min första hund döpte jag till ”Tussen Hund Vovve” (fråga mig inte varför, min fantasi och galenskap var stor redan då).

I dag har jag dom två små trollen Fonzen och Boss. Fonzen var så liten när han föddes att uppfödaren inte trodde han skulle överleva. Hon fick själv mata honom med nappflaska och han fick sova i hennes säng för att vara säker på att han var tillräckligt varm. När vi hämtade Fonzen så var han den minsta Cavalier-valp jag någonsin sett som var 9 veckor! Jag var rädd att han skulle gå sönder! I dag är han världens gulligaste vovve och han skall alltid vara nära. Han kan inte gå ut och gå utan att gå helt nära busige Boss och han vill inte vara utan sin allra bästa vän! Han gillar faktiskt inte alls att vara ute och gå, utan vill helst vända hem igen.

I dag när jag gick ut i orangeriet tidigt i morse skulle mina två kompanjoner så klart följa med. Först satte sig Fonzen i en av korgstolarna men Boss valde en annan. Då hoppar den söte vovven upp och sätter sig bredvid Boss, så förtjust är han i sin kompis!

Dom gillar att hänga med mig när jag grejjar med mina fina växter!

Mitt citronträd verkar trivas i mitt orangeri! Kanske skall jag skriva ett inlägg om hur jag sköter min citron!

Nu skall jag åka till mitt nya kontor. Plocka ur diskmaskin med nytt porslin. Sätta lite blommor på plats och fylla några skålar med godis så alla mina arbetskompisar får ett fin välkomnande i morgon sin första dag på vårt nya kontor!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.