Mysig start på söndag morgon


I dag vaknade jag extra tidigt men till skillnad från vanligt så ville inte hundarna gå upp. Fonzen kom och tryckte sig intill och ”gossade” ner sig med sitt lilla ansikte tätt tryckt mot min kind och axel, och vem har hjärta att gå upp då!

De här undersköna vovvarna är en stor del av mitt liv. Dom älskar tidiga morgnar lika mycket som när man på kvällen säger ”skall vi gå och lägga oss” så jag blev väldigt förvånad när Fonzen inte ville gå upp i morse.

Fonzen han älskar att mysa så han går gärna själv in i orangeriet och sätter sig i en stol och tittar sig förnöjt om kring! I bland vill även Boss vara med och oftast sätter dom sig i varsin stol men igår kväll skulle dom sitta i samma stol!

I bland på dagarna när man springer omkring och ordnar så lägger sig Fonzen i soffan och spanar ut. Då är han trött och vill sova lite men har ändå span på vad vi gör!

Dom är så söta mina underbara vovvar, och så älskar dom när man håller på med dom och skulle man inte göra det tillräckligt enligt deras mått mätt, ja då kommer de med en tass och krafsar lite grand på armen, som om dom säger med sina bedjande ögon ”att har du glömt mig” och ber om lite mer uppmärksamhet!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.