Ord räcker inte till!!!!


Inga ord kan beskriva gårdagen. Jag tror jag har sagt till Stefan minst 20 gånger i kväll….”vilken fantastisk dag!!”. Så många har varit här, mer än jag har kunnat räkna men i alla fall långt över 70 personer! Denna dagen kommer jag minnas så länge jag lever. Hela mitt hem ser ut och luktar som en blomsteraffär!! Hihihihhihi 🙂 Underbart!!!!

Fantastiska tal, och roliga verser och alla underbara människor som var här för att göra min dag!

Så här ser en 50 åring ut….om ni undrar alltså! 🙂 Hade på mig en topp och en kjol från Michael Kors som jag fick av Stefan på morgonen med kaffe på sängen. Men presenterna kommer jag till sedan!

img_7802-copy

En fantastisk dag på alla sätt som började med kaffe på sängen och tårta med sång från Stefan. Det var en trött men väldigt glad Berith som gick och lade sig sent i går kväll med ett STORT leende på läpparna. Kunde knappt somna av alla härliga intryck. Detta är en dag jag sent skall glömma!

Jag skall förska återge dagen i både bilder och skrift men jag har så många bilder att jag måste sätta mig ner i lugn och ro och gå igenom alla!

Började som sagt med tårta och kaffe, blommor och presenter från Stefan och hundarna kl 05:00 på morgonen med sång från Stefan och hundarna som mest var intresserade av tårtan mina små sötisar! Fick även ett par byxor och en helt underbar blus från Michael Kors!

img_7811

img_7816

img_7817

Kan vi äta tårta NU Bibbi….??!!

img_7813

Snälla!!!! De ögonen kan ingen motstå!!!

img_7820

img_7819

img_7818

Många underbara presenter….så himla fina!!! De där vovvarna har smak. De kanske gillande den lite djurmönstrade blusen i grönt!

img_7763-copy

En plånbok från Michael Kors med handledsrem och som är monterad så att den inte går att skimma. Det är det senaste som kommit. Superfin i alla fall!

img_7764-copy

Sedan måste jag visa mina fantastiska blomstergirlanger som jag hängde upp i ett hörn så att de skulle synas utifrån och från insidan sitta fint i hörnet bakom min vita soffa!

img_7777-copy

Hade klippt remsor från ett vackert sidentyg och dekorerat med blommor som jag sedan hängde upp bakom soffan men också så de skulle synas från utsidan vid entrén! Älskar att dekorera och skulle kunna göra det varje dag.

img_7774-copy

Detta får utgöra första delen av min födelsedag innan någon av alla mina underbara kompisar, arbetskamrater och vänner kom! Jag går som på moln. Skall jobba i dag men det känns bara superkul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.