Träning och grillning!


I dag blir det en sådan där underbar pysseldag som jag gillar! Jag skall fixa lite i trädgården. Gödsla mina blommor och pyssla om dom ordentligt. Vi har nu jättefina viddruvor på gång i orangeriet

Förhoppningsvis skall jag hämta ett paket från Michael Kors om det är öppet vill säga, för jag vet inte hur öppettider ser ut en sådan här röd dag som midsommardagen är. 🙂

Sedan är det träning på schemat, om en vecka åker jag till Kina och då blir det inte mycket träning och därför behöver jag fylla på lite extra med träning denna veckan innan resan! Jag skall köra en kombination av promenad och TRX i dag tänkte jag!

Sedan om det är öppet, skall jag köpa stödpinnar till mina gigantiska stockrosor. Jag sådde stockrosor för två år sedan och förra året planterade jag ut dom runt orangeriet och dom blommar först andra året och just nu är dom verkligen gigantiska. Skall bli roligt att se hur detta kommer bli och om dom blommar snart, men just nu är jag mest rädd för att dom skall gå av för så stora är dom. Har faktiskt aldrig sett så stora stockrosor!

Sedan skall vi grilla revben till lunch. I går var vi så mätta efter all mat så vi kunde inte ens tänka oss att grilla på kvällen, och det gjorde ingenting för det innebär att det får marinera lite till och kommer vara fantastiskt gott idag!

Hoppas ni får en underbar midsommardag och ge er nu ut på en promenad. Det är rutinerna som man skapar i sitt eget liv som gör att kroppen och knoppen mår bra. När man skall skapa dom rutinerna för sig själv så kan man inte alltid räkna med att ”känna för att träna”, utan det är bara ”pannben” att ge sig ut och träna för att bygga upp bra rutiner som precis som det låter, senare kommer gå just på rutin!

Sen kom ihåg en viktig sak, det kommer alltid finnas saker i livet som gör att man tappar sina rutiner, det är inte det som spelar någon roll, utan att man tar tag i det igen!! Vi är inte mer än människor!

I eftermiddag blir det så klart lite jordgubbstårta till fikat men efter träningen är det helt ok en sådan här helg!

Hoppas ni får en underbar dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.