Underbar morgon!


I dag hade vi en underbar tidig morgon jag och mina små vovvar. Det är svårt att beskriva vad en liten vovve av rasen Cavalier King Charles Spaniel kan betyda. För mig är det ren och skär lycka!

De här två ger mig så mycket glädje och skratt dagligen. Två helt olika personligheter, var och en för sig lika underbar

I morse fick dom äta sin frukost i soffan med mig och det kanske dom inte borde, men nu är dom mina gulletroll! Dom vill nämligen vara där jag är, så är jag i köket så vill dom äta i köket.

Detta blev så himla gulligt att jag var tvungen att föreviga det med några foton! Hur nöjda ser dom ut på en skala tycker ni!

Det är omöjligt att beskriva hur mycket kärlek dom här två små ger! Här på bilden så ”snick-snackar” dom lite med varandra!

Fonzen den lilla sagohunden som är precis lika söt som när han kom till oss fast han nu har hunnit fylla 4 år!

Den lilla busen Boss som är så snäll och gullig men har diverse bustrick för sig som han inte vågar genomföra men titt som tätt måste försöka. Ett av tricken är att försöka ta något från Fonzen.

En hund fyller verkligen livet med glädje, det går helt enkelt inte att vara ledsen när man har sådana här gulletroll omkring sig!

Hoppas er morgon staratar på bästa sätt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.