Vanlig arbetsdag igen – Cavalier King Charles Spaniel


Japp då var det en vanlig dag igen….bara att komma ur sin slumrande tillvarao!

Igår hade vi en mysig dag med vovvarna, dom är så himla goa alltihopa! Nu är lille Popcorn 6 månader och några dagar, och han är ett riktigt litet bustroll, men väldigt söt och gullig också! Varje gång någon av oss varit borta så vill han kramas!! Då lägger han sin kind intill vår kind och bara trycker sig nära med en tass på varje sida om halsen och kryper upp!!

DSC03064

Igår när de varit och badat och spenderat en hel dag i sommarstugan var alla vädligt trötta!!

Dom gillar även att gossa med varandra!

DSC03076 DSC03075

Bambam var helt utslagen!

DSC03060

Vi har nu 3 Cavalier King Charles spaniel, tidigare hade 4 st men två har tyvärr gått bort av åldersskäl! Nu har vi skaffat en tredje igen och det är lille Popcorn. När vi hade 4 st så hade vi en i varje färg, d v s en brun (Ruby), en tricolor (trefärgad), en black & tan (svart och brun) och en blenheim (brun och vit).

Många frågar mig om det inte är jobbigt med så många hundar, och svaret är NEJ, du måste ändå gå ut med dom, och den enda gång som det känns att de är många, det är möjligen när man skall bada och göra rent allihopa! Det tar nämligen lite på krafterna att stå böjd över badkaret i 1,5 timma för att tvätta/duscha 4 hundar ! 🙂 det är enda gången! Dom ger så mycket tillbakas så jag skulle inte vilja var utan dom för ett ögonblick!

Nu måste jag skynda på för att göra mig iordning!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.