Världens sötaste valp!! 2 kommentarer


Har varit i Stockholm och tittat på den lilla valp som jag har gått och blivit kär i och den var sötare än söt. Kenneln heter Hazelcoat´s och har världens underbaraste hundar! Det var så jag hittade min lilla gullegris, letade bland alla hemsidor och fann denna underbara kennel med bara fina vovvar. Valpen var sötare än jag ens hade föreställt mig och jag vet ändå hur söta valpar är men denna var söt som socker! Detta är helt enkelt en liten SAGOHUND! För er som inte känner till rasen är detta alltså en Cavalier King Charles Spaniel.

Fonzen3

Fonzen4

Fonzen2

Jag har redan bestämt vad den ska heta, den skall heta Fonzen! Varför undrar ni kanske, jo min första Blenheim jag köpte när jag inte längre bodde hemma döpte jag till Alfons, och Fonzen är ett namn som är taget därifrån. Det låter så himla gulligt och alla Cavalierer är så gulliga så dom behöver gulliga namn!

DSC05747

DSC05746

DSC05744

DSC05743

Ni ser väl att den måste bo hemma hos mig!? Nu är det ca 2 veckor kvar tills den kan lämna sin mamma, då den måste vara 8 veckor innan jag kan ta med den hem!

Delar av alla underbara vovvar i en del av sin underbara utegård. Dom var 16 stycken och bodde alla inne i huset som också det var underbart. Jag måste bars tillägga att de just var i stånd med att tapetsera köket med tapeter från Designers Guild så dessa fina kavaljerer bor så ståndsmässigt som dom borde så klart!! 🙂 🙂 Alla lika fina!!!

DSC05758

När vi ändå var i Stockholm så besökte vi även Designers Guild och gulliga Stina, Maria och Martina. Alltid lika trevliga och vi tog en extra titt på det vi skall beställa av till höstsäsongen. Det var riktigt bra för nu är jag helt säker på vad jag vill ha! Tyvärr kan jag inte visa er riktigt ännu men jag lovar att jag visar er så fort jag kan!

 

 


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Världens sötaste valp!!