Vilken tur vi har!


Denna dagen när vi skall få våran leverans så skiner solen på  en klarblå himmel! Tacksam känner jag mig! 🙂

Dom här små killarna undrade vad vi sysslar med när vi flyttar runt allting! Nyfikna som alltid!

Vi har flyttat bilarna för att leveransen skall få plats, flyttat alla vackra blommor så dom står intryckta i hörn för att den som kommer med leveransen skall kunna lyfta glas och virke på plats med en enorm kran utan att stöta emot någonting. Jag har en millimeter-man här hemma, som jag skojsamt brukar kalla honom. Han har för övrigt flera smeknamn beroende på vad vi sysslar med. Vi gillar nämligen att retas lite grand. Det är en del av vår vardag!

På tal om just det, I går när vi var ute och åkte i bilen en sväng och pratade om ett och annat, och av någon anledning började vi prata om vad mitt artistnamn skulle kunna vara (på skoj alltså) då säger Stefan, ”du skulle kunna kalla dig BERIT”…och så lägger han av ett asgarv!!! hahahahahaha…ja ni fattar själva. Jag kanske inte är så imponerad av mitt eget förnamn direkt, den enda fördelen är väl att jag är väldigt ensam om det! Så har vi det! hihihi Vi har roligt ihop mest hela tiden och vi hjälps åt med det mesta. Det bästa med Stefan är att han kan precis ALLT, och det han inte kan det tar han reda på och det är liksom en del av hans själ.

Så nu kommer alltså arbetet i gång med att bygga orangeri/ växthus. Fick just ett samtal av chauffören som är på väg och han kommer inom ca 30 minuter! Jippiiiiiii!!!!

Vi kunde i alla fall inte få en finare dag! Ha en underbar onsdag!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.