Älska nya säsonger med vårnytt från Designers Guild!


Jag älskar nya säsonger med nya tyger och tapeter! Jag blir kär varje gång! Önskar att jag hade ett hus på varje kontinent så jag kunde inreda i all oändlighet!

Att ha detta jobb som jag har är en ren och skär förjd! Mina sinnen får vad de behöver och jag lever verkligen min dröm!

Se den vackra stolen klädd med ett av vårsäsongens nya tyger med skuren sammet! Finns i en mängd olika färger och kommer även i kuddar.

Att få ha och alla dessa tyger och mönster och färger runt omkring sig är en fröjd och att få hjäpa anda att da sina drömrum och drömhem är verkligen en uppgift som man aldrig tröttnar på. Alla projekt är olika och roliga.

Att kombinera färger och mönster är en konstart!

Vackra tyger och tapeter i gröna nyanser. Grönt är skönt!

Älskar denna vackra blommga tapet som påminner om en sommaräng! Så fräsch!

Underbara blommiga mönster. En viktig del när man använder så här starkt mönstrade och färgglada mönster är kontrasten. Det behövs mycket vitt i en sådan här inredning för att det skall blir riktigt bra och för att mönstren skall komma till sin rätt och kännas så lätt och ljus som den gör just i detta fotot.

Glöm inte att titta på detaljer i bilderna. Hur man förstärker vissa färger med vaser. Färgerna man valt på blommor och vissa vaser bara är fyllda med gröna vackra blad. Att man valt bord både kvadratiska bord så väl som bord med runda former. Allt för att bryta av former. Det är detaljerna som gör helheten!

Samma sak på bilden nedan. Utan konstrasterna med det vita hade det inte blivit lika fräscht. Tapeten nedan finns även gått.

Hoppas ni får en fantastisk start på er onsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.