Att jobba med min nya WEBSHOP och sökoptimering!


När man driver eget företag är det mycket att tänka på. Inte bara måste man se till att sälja tillräckligt mycket och ha ett attraktivt erbjudande i sin butik, showroom och webshop. Det finns så mycket andra saker som man också måste hålla kolla på och ett av de områdena som dessutom är ganska komplicerat för den o-invigde det är marknadsföring och sökoptimering. De senaste åren har marknadsföring för oss företag förändrats drastiskt och man måste dessutom hela tiden hänga med i utveckligen som bara går snabbare och snabbare!

Känner inte ni samma sak, att det är så mycket man måste hänga med på idag!

Det är alltid massor av beslut som skall tas. När jag startade Pretty Home så jobbade jag mycket med annonsering med helsides annonser i framför allt inredningstidningar, och dagspress men marknaden förändras ständigt och man måste hela tiden vara uppdaterad på det senast och det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna.

Jag är av den tron att man skall alltid anlita andra att göra saker som man själv inte är så bra på. Det är faktiskt det jag själv livnär mig på att andra människor anlitar mig för att få hjälp med inredning och därför är det självklart för mig att anlita andra inom områden som jag inte är lika duktig på eller inte tycker att tiden räcker till. För mig är det bättre att lägga tiden på mina uppdrag än att försöka mig på ett område som jag inte hanterar till 100%.

Pretty Home online

Därför vill jag tipsa om en webbyrå som heter In2Site och ligger i Stockholm som hjälper företag med just detta, onlinemarknadsföring och sökoptimering.

Sökoptimering är inte helt enkelt och man måste vara väldigt insatt och med tiden förändras det och då måste man ändra på sin sida för att komma högt upp när någon söker på de sökord där man vill ligga högt upp på listan på google. Ligger man inte bland de 3 första så kommer man aldrig att bli vald så enkelt är det. Man behöver inte gå längre än till sig själv för att se hur du själv gör när man letar efter någont på google.

Detta är något som jag aboslut kommer jobba mer med i framtiden för det är så otroligt viktigt och det blir viktigare och viktigare efter som det blir fler där ute som vill sälja och som vill att kundera skall hitta just dom.

Vill ni själva ha hjälp eller funderar på att ta hjälp med detta så kontakta In2Site som är en webbyrå som erbjuder ett komplett utbud med allt från sökoptimerinig av era hemsidor till breda marknadsföringskampanjer. Att dom ligger i Stockholm när jag bor i Göteborg har ingen som helst betydelse i denna elektroniska värld som vi lever i idag.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.