Båda fönsterpartierna på plats!!!!


I går när jag kom hem från jobbet så låtsades Stefan att han ännu inte hunnit färdigt. När vi kom in så visade det sig att han var färdig med det andra fönsterpartiet också! Så underbart snyggt! Det blev precis så snyggt som jag drömt om! Älskar ljuset som flödar och tänkt hur stor skillnad det blir när fönster kommer på plats. Här kommer en liten förhandstitt!

Nu ser man vårt vackra orangeri, man ser köksträdgården och man ser alla träden i bakgrunden. Ljuset strilar in även i de överfönster som vi flyttat från den tidigare fasaden! Jag är så fantastiskt nöjd med dessa fönster och är så glad att vi slutligen valde bort fönsterpartier med glidpartier. Detta blev så mycket snyggare och samtidig öppningsbart på båda sidor med stora vackra dörrar och med mindre karm än vad vi hade fått om vi valt glidpartierna! Stefans förtjänst helt och hållet!

Vardagsrummet kommer också bli ljusare eftersom det strilar in ljus där och från gatan kommer man kunna skönja ljuset i från vårt vackra svarta orangeri! Detta blir verkligen precis det jag drömt om och nu känns det att all möda och energi vi lagt ner verkligen ger utdelning.

Jag vill redan tillbringa all tid här!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.