Att inreda med nya små möbler…


När man varit ledig på sommaren så infinner sig den där känslan av att vilja börja på nytt! Just efter semestern är den starkare för man har varit ledig och hunnit fundera på vad som är bra, perfekt och vad som kanske är mindre bra. Detta gäller väl också i högsta grad våra hem och vår inredning.

Jag har därför spanat runt lite och tittat på lite småmölbler som skulle kunna förgylla våra rum på ett eller annat sätt.

Ni har säkert sett att IKEA kommer med en del nyheter i vanlig ordning och de har en reklam som går på TV. Själv fastnade jag för en ny skänk eller skåp de gjort med glas. Skulle passa fint i ett badrum tycker jag att fylla med vackra handdukar och samtidigt som det är vackert så blir det också väldigt praktiskt! Jag gillar att förena de två, vacker och praktiskt! Att sedan fylla på med vackra handdukar från Designers Guild hade inte varit fel! 🙂

Funderar starkt på att slänga ut badkaret i mitt badrum på nedre plan för att sätta in detta skåp! Man kan även måla om det om färgen inte passar! Men jag tycker det var fint som det var och gillar verkligen ”sliding doors”!

malsjo-sideboard-grunddel__0442767_PE593930_S466660  66656

En annan liten godig som jag hittade och skulle vilja ha i min nuvarande walk-in-closet är denna bedårande lilla bänk. Lagom stor för att kunna lägga kläder på när man provar. Eller sitta ner på när man tar på sig skor! Finns i andra färger men jag fastnade för den svarta då min walk-in-closet är svart-vit-brun men lyxiga material som siden med rena enkla linjer och skulle passa med något med lite former och i en annan stil. Det är kontrasterna som gör inredningen till något speciellt. Fanns även en med renare linjer som n också ser en bild av nedan. Båda finns på Åhlens.

85APGOL16R_88860146_Front      36AP6OG1CP_88885715_Front

Sedan hittade jag ett fint lagom stort bord men ändå lite annorlunda för det är högre än de flesta och har tre hyllor och är dessutom runt och bryter av de ofta fyrkantiga formerna man har i ett hem. Även det från Åhlens.

62APFO91TQ_88865578_Front

IKEA hade även ett nytt brickbord som nyhet med avtagbar bricka. Kanske i något tråkiga färger men man kan måla om det genom att spraya det i annan färg!
gladom-brickbord-gron__0478152_PE617311_S4

Ja nu kan man börja göra mysigt hemma inför hösten. En årstid jag älskar för sitt vackra ljus och härliga luft! Finns inget vackrare än en härlig höstdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.