Badrum


Vi håller som bäst på att installera kommunalt VA i vår sommarstuga. Detta kommer bli klart förhoppningsvis till hösten men inför detta så planerar jag naturligtvis hur mitt nya badrum skall se ut. Att jag samtidigt fick en möjlighet att skriva ett sponsrat inlägg för badrum, kunde inte passa bättre i tiden. Jag skriver dessutom bara om det som jag verkligen gillar och denna leverantören motsvarar det jag letar efter. De har verkligen lite utöver det vanliga. De flesta jag varit hos har supermoderna badrum, men ingenting, eller väldigt lite av det som har en mer gammaldags touch fast i modern tappning. Här kommer lite fina bilder…som jag inspireras av inför mina val!!

Mitt drömbadrum skulle ha en klassik touch med gammaldags inslag….då tänker jag mig framför allt detaljer som armaturer, speglar och t ex som bilden nedan ett handfat med stålställning…….

Ett Romantiskt Badrum….samtidigt som duschväggen är i zebra, hur fräckt är inte det. Pelarhandfatet är superfint, och hela badrummet går i svart/vitt.

Handfat med stålställning tycker jag är supersnyggt!!! Samtidigt har de gjort, en i övrigt modern inredning.

 Tycker om sättet de kaklat på ….i kombination med rena linjer..

duschvagg-i-nisch

Duschväggen nedan är ”to die for” nu har vi tyvärr inte så stort i vår sommarstuga så att detta får plats. Men visst ser det häftigt och lyxigt ut.

arc-walk-in-dusch

Med denna mix så vet ni vart det lutar åt…jag lovar att visa när det är klart.

Som bilden nedan hade jag inrett om jag hade ett stort hus vid havet där jag kunde lägga en större del av huset på badrum. Åhh så vackert. Gå in och titta på badrum, och låt er inspireras.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.