Inredningsuppdrag med fototillstånd!


Nu har jag ett uppdrag som jag får lov att fotografera från början till slut. Roligt så klart när jag kan dela med mig

I detta skede finns inte mycket att se mer än ett parkettgolv och vita väggar. Med tiden kommer detta förändras! Inflyttning har ännu inte skett och inflyttningsdatum är inte förrän än en dryg månad!

Stefan lasermäter att fönster och höjder för gardiner, och takhöjden är hela 3,80. Fantastisk rymd blir det och ett fantastiskt läge med fin utsikt ut mot övriga området!

IMG_3402

Detta blir det jag visar just nu men denna gången skall ni få följa med på hela resan!

IMG_3398

Planeringen har redan startat för både den öppna planlösningen med kök och vardagsrum, men förutom det så finns det tre sovrum och ett allrum som skall inredas samt en fantastisk stor hall. Det är väldigt sällan jag ser en nybyggnation med så generöst tilltagen takhöjd och även i nedre plan har de gått i från standard mått och gjort takhöjden 2,50 istället för som standarden säger 2,40. Det finns två badrum varav ett med tvättstuga och det andra badrummet är väl tilltaget och även det med väldigt högt i tak.

Detta skall bli fantastiskt roligt, men som sagt till inflyttning är det ännu många veckor kvar! Jag kommer bjuda på lite av planeringen runt uppdraget så att ni kan ta del av detta och även sedan se det färdiga resultatet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.