Kontoret klart nu återstår resten!


Nu kan man säga att kontoret är klart. I går kväll gick jag omkring och markerade skador som skall åtgärdas på väggarna där det blivit märken under byggets gång. På måndag har vi en första genomgång för att säkerställa allt som behöver åtgärdas, och när det är gjort så startar vi sedan med nästa steg. Byggarna, målarna, elektrikerna har varit fantastiska hela vägen, kunninga, noggranna och engagerade, och faktiskt några av de bästa jag jobbat med och med en enorm yrkesstolhet.

En av de saker som jag själv plockade ihop för att jag tyckte det blev för dyrt med ett standardkök som ändå inte skulle se coolt ut är vårt kök. Jag har plockat delar från olika ställen, bland annat lamporna för att få till ett coolt kök som skulle bli lite som en möbel. Jag är otroligt nöjd med min insats som jag själv fick tillse att den kom på plats i tid för montering och noga se till att alla detaljer blev rätt. Bakom skåpen döljer sig diskmaskin, kyl och det kommer även en kaffemaskin och sifon med kolsyrat vatten. Eftersom inte köket fanns här innan var vi tvugna att dra fram allting hit med vatten, avlopp och el så klart till de olika delarna.

Hela tanken med ramen runt och stenskivan som går upp på väggen är just att den skall bli som en del av övrig inredning och inte ”bara” ett kök.

Lamporna gör mycket för helheten och dom kommer från ett helt annat stälet och hyllan är också mest för dekoration med även för del av de kaffekoppar jag beställt!

Näst steg är montering av konferensrumsbord, skrivbord och även i viss mån gardiner!

Alla blå små tejpbitar eller kryss på väggar betyder att åtgärd behövs just här i form av att väggen fått sig en smäll under byggets gång! Det är väldigt få ställen, men några som behöver åtgärd.

På tisdag kommer låssmeden och installerar nya lås och larm till hela lokalen.

Det har varit ett roligt projekt med extremt kort med tid, men vi är klara precis som jag planerat och jag känner mig glad och stolt att jag lyckades med det som ingen trodde! 🙂

Den tidigare hyresgästen hade flera väggar här och även en stor kaffemaskin som var golvmonterad. Jag har tagit bort alla väggar gjort om köket till en ren förvaringsplats och här har jag valt stommar och handtag för att passa in i övrig inredning! Grått med svart bänkskiva! Handtag som har lite 70-tals stuk. Jag tycker det blev otroligt snyggt!

I vårt printerrum blev det samma typ av förvaring för printerpapper och dylikt.

Nu kommer inredningen växa fram och på fredag den 29 mars efter den slutbesiktningen så monteras även kaffemaskin och sifon inför att mina kollegor flyttar in på måndag den 1 april!

Där fick ni en liten förhandstitt på hur det ser ut just nu!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.