NYHETER jag gillar…


Gillar att ge er tips om fina möbler, vackra saker och sådant man vill ha i sitt hem. Gillar särskilt när jag kan tipsa om saker som inte kostar så mycket men ändå ligger i tiden. Såg att Åhlens fått in ett superfint litet bord. Bordet är tillverkad i metall och svartmålat 46 cm i diameter och 53 cm högt. Perfekt storlek. Man kan både ha det intill soffan eller varför inte som nattduksbord. Eller bredvid sin favoritfåtölj. Sen kommer det bästa, det kostar endast 299 kr.

 

Bord-Metall

 

Hittade även en vacker smyckes- ask med en fågel i guld för 79 kr!

Smyckesask-Fagel

Kökshanddukar tycker jag är jättesvårt att hitta fina. Antingen är dom inspirerade av ”marint teama” eller också har dom massa gräsliga mönster i flera färger men äntligen hittade jag något som var fint där man själv kan välja sin favoritfärg. Gillade dessa väldigt mycket och dom kan man köpa i 2-pack för endast 49 kr.

Koekshandduk-Spisa-Lattice-groen-2-pack

De fanns i 5 olika färger, gul, grå, turkos, grön och orange, vet dock inte hur dom kunde utesluta färgern rosa?. Ni hittar dem HÄR

Koekshandduk-Spisa-Lattice-turkos-2-pack

Även en fin liten lampa som jag gillade just för sin enkelhet!

Bordslampa-Leia

 

En annan produkt som gjorde mig lite extra glad var dessa galgar! Alltså som vanligt säger jag, vad glad man blir av färg! 🙂 Vet ni vad, de kostar 29 kr för ett 10-pack! Måste bara köpa ett gäng kände jag i mitt hjärta!

Galge-10-pack

Hoppas ni gillade mina tips!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.