Showroom planer fortsättning…


I veckan var en lastbil och hämtade all överbliven jord efter alla grävning och under nästa vecka startar gjutning av plattan. När sedan betongplattan är klar så blir det stom-resning av självaste Showroom. Skall bli så spännande. Under tiden håller jag på att skissa på och titta på detaljer både på utsida men även insidan som blir den absolut roligaste biten så klart.

Jag har fortfarande klart i minnet hur min bild såg ut den dagen för över ett år sedan när jag en dag backade ut från vår parkering och skrek högt! JA VET, ett glashus med showroom exakt där, sa jag och pekade på det som i dag är förråd och carport! Nu är vi snart där och snart får jag äntligen inreda insidan! Dom där färdiga ”synerna jag får” älskar jag, det är förmodligen därför jag älskar mitt jobb. Jag behöver lite lugn och ro och egna tankar och sedan så slår dom till bara! Dom där visionerna! Inte alltid förankrade i verkligheten men härliga ändå!

IMG_1886

Nu står vi i begrepp att även göra en utbyggnad på baksidan på vårt hus som vi också redan har bygglov för. Har ännu inte bestämt oss för om detta blir nu eller först när vi är klara med showroom. Vi har beärt in offerter för fortsättning!

Spännande tider!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.