Bloggande och operation!


Som ni märker så har jag inte bloggat så frekvent i början på veckan. Det beror helt enkelt på att jag har lite brådskande saker jag varit tvungen att ta tag i och som det ser ut nu så får ni ha lite tålamod med mig! Min tid räcker inte riktigt till. Jag brukar blogga framför allt på tidiga morgonar och kvällar men just nu finns inte tiden om jag skall hinna träna också så denna veckan så får ni har lite överseende med mig.

Vad är det som händer. Jo jag har fler jobb jag bara måste få gjort och samtidigt skall jag hinna träna och sköta om min små växter och sedan tog tiden slut. Just nu känner jag att jag måste få ordning på min planering. Känner ni så ibland? Planering är A och O för mig men just nu fungerar den inte riktigt och då blir de väldigt jobbigt!

Efter slutet på nästa vecka tror jag att detta skall vara löst och jag kommer självklart att blogga under denna tiden men kanske inte som jag brukar göra! Så snälla ha lite tålamod med mig.

Denna veckan skall jag även beställa tid hos min läkare för att titta på hur länkningen går och han skall titta på att svulladerna som fortfarande finns kvar, särskillt på ena ögat är ok. Själv känner jag mig jättenöjd och nu har alla sårkakor ramlat av och det sträcker fortfarande mycket i såren men det känns helt okej och jag är så himla nöjd.

Nu väntar jag bara på att såren på ögonlocken skall läka ordentligt så att jag kan börja sminka mig som vanligt. När det gjort det skall jag boka in en sminkkurs och göra ögonfransar tror jag! 🙂

I övrigt så fick jag igår en kallelse till mammografi men vet ni vad det konstiga var. Jag fick en tid på en lördag? Har ni varit med om det? Konstigt tyckte jag men de kanske har börjat arbeta på lördagar!

Nu måste jag göra mig snygg för i dag slutar en kille på vårt jobb så då vill man vara lite extra snygg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.