Designers Guild höstkollektion 2017


Som alltid är denna tid på året fantastisk ur flera synvinklar. Ute skiner solen och trädgården visar sig från sin bästa sida och samtidigt trillar den senaste kollektionen från Designers Guild ner som en härlig färgbomb! Där sitter man en regning dag och planerar för showroom och hur vi skall inreda vårt orangeri! Allt för att det skall bli den bästa upplevelsen när vi väl nyöppnar! Härligt

Så vad skall jag visa er? Varför inte den helt nya underbara runda mattan som är 250 cm i diameter och heter Delft Noir! Ni hittar just denna i vår webshop men vi har just börjat lägga in kollektionen!

Lite vackra kuddar som är lika vackra nu på sensommaren som lite senare i höst!

Med underbara matchande plädar och här är en av nyheterna!

Färger och kombinationer av material råder det ingen brist på denna säsong heller! I årets kollektion kommer inspirationen från Hollands 1700-tal när tulpanen blev ett föremål för besatthet och man var betagen och hänförd av dess uppenbarelse och den var att jämföra med guld och en enda tulpan kunde kosta mer än ett helt hus. Denna säsong har Designers Guild blivit betagna av tulpanen.

Tulplanen har en uttrycksfull form och finns i en mängd färger och former. Det kommer också mycket vackra gröna toner i årets kollektion och natrulig elegans möter modern lyx!

Detta var ett litet smakprov på vad som kommer och jag hoppas ni skall gilla det ni ser lika mycket som jag gör!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.