Dags för ett nytt Ullaredstips med Budget vs Fina Gatan 2 kommentarer


Så var det då dags igen för ett tips om det som jag kallar Budget vs Fina Gatan som egenligen handlar om en formgiven pryl som det gjorts någon form av kopia på. Kan du se skillnaden på kopian vs orginalet. Den behöver inte vara superlik men den kan ha en liknande funktion eller något som påminner.

Som vanligt tillägger jag att det finns en marknad för båda. Jag tror vi alla kan vara överens om att det alltid kommer göras kopior på vacker design. De personer som vill ha ett orginal kommer aldrig någonsin nöja sig med en kopia. Sedan finns det dom som kan tänka sig kopior på vissa saker men inte på andra. Självklart skall det inte göras exakta kopior på vacker design men en kopia kan man säga är ett erkännande att man gjort något väldigt vackert och som många vill ta del av, även dom som inte har råd med orginalet.

Den internationellt kända smyckesdesignern Lara Bohinc har formgivit ljuslykan Fether för Skultuna. Den är fantastiskt snygg och kostar 698 kr. En väldigt vacker lykta tillverkad i mässing.

Formgiven av smyckesdesignern Lara Bohinc för Skultuna

På Gekås i Ullared hittade jag en liknande ljuslykta som jag tycket var fantastiskt vacker i guld och vitt, väldigt vacker och ser ut så här…

…och ni ser vad den kostar! 🙂 Väldigt fin, jag har en själv och den lyser väldigt fint.

Det får bli dagens Ullaredstips för Budget vs Fina Gatan. Hoppas ni gillar mina tips.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Dags för ett nytt Ullaredstips med Budget vs Fina Gatan