Bygga om och bygga till!


Just nu befinner vi oss i någon form av byggkaos även om det inte märks så mycket på utsidan. Vi skall bland annat bygga en passage mellan showroom och hus. En passage som skall binda samman dessa två delar och vi är inte klara i vårt showroom ännu. Detta är nu del nummer två som vi skall starta med så fort som möjligt.

Själva utsidan på showroom är vi klara med och så nöjda med för den förhöjer verkligen vårt hus med sina glasade sidor! Nu gäller det bara att göra det till det vackra och praktiska showroom som vi tänkt! När vi är klara med det så skall vi starta på andra sidan huset med en utbyggnad i två plan där det översta planet skall bli min nya walk-in-closet! Nej vi ligger inte direkt på latsidan!

Som ni ser är vi redan klara med taket på passagen som skall binda i hop de två huskropparna!

Vi gillar vårt hus och vi tycker om att vidareutveckla, precis som med inredningen! Vi tittar ständigt på nya möjligheter att göra det finare och bättre och byggloven ligger redan klara för att verkställas. Anledningen till att vi kommit lite efter är att Stefan skadade sig i armen för snart 2 år sedan, och alla fästen i armen ”lossnade” så han var tvungen att göra ett stort ingrepp och ”sy fast det igen”. Nu uttrycker jag mig väldigt slarvigt men alla muskelfästen hade släppt och armen hängde i princip bara kvar av ”skinnet” och därför inte under lång tid kunde bygga. Vi trodde faktiskt ett tag inte att han aldrig skulle bli återställd! Dels att kunna får tillbaka rörligheten och  dels att alls kunna belasta igen.

Men nu är han tillbaka och projektet med vårt fina orangeri visade att han är helt återställd och kan bygga och lyfta och röra armen precis som vanligt. Men han har varit envis och tränat och gjort sin rehab på ett sätt jag aldrig sett någon ta sig an rehab-övningar!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.