Mer leveranser och jobb i helgen!


I går kom värmegolvet till min walk-in-closet. Vi hinner knappt avsluta ett jobb innan nästa är på väg in. Först skall en grind göras klar till den nya terrassen och undertak sättas på terrassen så att man inte ser bjälklaget från gatan. Det blir så snyggt och jag skall visa er en bild sedan. Vi håller redan på att prata trädgård och hur vi skall göra till våren. Mer om det kommer så småningom.

Sent i går kväll bar vi in alla delar till värmegolvet i kylan. Upp för trappen. Jättetungt så vi orkade faktiskt inte allt, utan delar fick stanna på nedervåningen. Sedan tog vi fredag.

Vi har bestämt att vi skall ha ett vattenburet värmegolv i min walk-in-closet och koppla på med befintligt värmesystem. Samma sak på nedre plan, där lade vi slingor redan när vi gjöt plattan. Så fort värmegolvet är klart på övervåningen så kan vi koppla på det i de nybyggda delarna!

Vi ville ha klart de exteriöra delarna innan vintern och nu kan vi snart starta på insidan igen. Lägga värmegolv, lägga golv i båda plan. Spackla väggar och tak. Måla och tapetsera och sätta fönsterfoder och lister. Vi har ingen deadline utan vi jobbar på i den takt vi känner och vill. Hittills har det gått väldigt fort!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.