Mitt orangeri!


I samarbete med Skånska Byggvaror

En av de bästa saker jag gjort de senaste åren är byggnationen och valet av mitt underbara orangeri! Är så nöjd! Innan vi satte i gång hade jag sparat pengar en tid för att kunna göra verklighet av det som började som en dröm, från dröm till skiss, och från skiss till verklighet!

Det är också fantastisk roligt att få möjlighet att inspirera mina läsare men också att få möjlighet att visa huset i Skånska Byggvarors blogg!

Att bygga allt tillsammans med Stefan, var en fantastik resa och att valet föll på Skånska Byggvaror är definitivt ingen slump. Vi letade intensivt och hade ett antal kriterier vi sökte, där ett bland annat var att det skulle vara stormsäkert. Detta hus är och tillverkat i limträ! Att det sedan blev så bra som vi tänkt oss och att Skånska Byggvaror ville göra ett reportage det är verkligen roligt och en bekräftelse på att vi verkligen gjort något vackert!

Att vi använder vårt orangeri  är ingen överdrift. Vi älskar att sitta där. Tända alla ljus och inta middagen där. Hur det kommer bli att ha ett eget orangeri till våren är en dröm som nu blir sann! Jag längtar till februari månad och det är kanske inte helt normalt! 🙂

Att få inhandla alla detaljer till mitt underbara orangeri var verkligen att plocka ut precis det jag vill ha! Leta efter rätt detaljer!

Så här ser våra fortsatta drömmar ut. För drömma kan man alltid göra! En hel del av det står redan färdigt och fortsättning följer som ni ser! Som vanligt kommer ni får följa vår resa och vi vilken ordning vi gör allt det är ännu inte helt klart, men just nu är planeringen att starta med framsidan och den terrass som skall gå runt hörnet på huset och fram till den nya utbyggnad som vi också skall färdigställa!

Det är roligt att följa sina drömmar. Samtidigt efter att ha bott i vårt hus i 10 år så har vi även en del planer på insidan! Planer som vi hoppas blir verklighet och vi får se vilken del vi tar tag i först.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.