Tapetsering på G i vårt Showroom


Nu är det nära, riktigt nära! I morgon kommer tapeterna och det är min första semesterdag. Den kan faktiskt inte börja på bättre sätt i min enkla värld. Som jag längtar efter att få se den första våden komma upp. Hoppas bara tapeterna kommer i någorlunda tid så jag hinner starta. Det är UPS som levererar alla varor från Desingers Guild och jag måste säga att bättre leveransservice får man leta efter! Alltid i tid, alltid trevliga och enormt service minded! Det finns tillfällen när leveranser kommit sent på kvällen bara för de vill göra sitt jobb och att kunderna skall få sina leveranser i tid!

Tapetbordet står på plats i vårt showroom och bara väntar på att få användas.

Lägg nu på minnet hur det såg ut innan! Vitt är alltid fint och fräscht men det går aldrig att jämföra med en tapet! Kom i håg att jag sagt det och så skall ni få se på skillnaden sedan!

Så nu är det snart dags!

Tapetklister inhandlat och står bara och väntar!

Vet ni vad jag älskar mest av allt, förutom Stefan, Fonen och Boss då och mamma förstås……ja och mina syskon…och mina syskonbarn och för inte tala om syskonbarns barn och Stefans barn och Stefans barnbarn! Jo att alltid ha något på gång! Ha ha…det var en lång mening för att inte missa någon!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.