Vår utbyggnad i två plan


Ni kanske undrar hur det går med vår utbyggnad. För tillfället står det lite still då vi inväntar fönster som måste på plats innan vi på allvar fortsätter på insidan. Visst jobb kan göras men inte allt!

Det vi fortsatt med är den öppna spisen som kommer finnas och det finns även en i angränsande rum så det är lite pyssel med just detta.

Fönsterleverans väntas vecka 25, men det är lite ovisst hur det blir med tanke på situationen med Covid-19. Vi har dock fått en preliminär leveransdatum så vi hoppas att det inte skall bli några stora problem.

Vi har dock kommit väldigt långt på bara några veckor och fönsterpartiet på övervåningen sitter redan på plats. Även det långsmala fönstret på nedre plan men nu inväntar vi alltså de två stora fönsterpartierna!

Här ser ni bilder från andra veckan i mars fram till och med nu!

Första skyddande pappen lagd, men sedan har även en riktig takpapp lagts!

Här monterar Stefan den väderskyddande plattan som också stabiliserar huset ännu mer.

Den där ställningen har flyttats många gåner, men tänk vilken bra investering i stället för att hyra ställning!

Stefan satte cederträ på hela överdelen som vi hade kvar sedan vi byggde showroom. Detta var innan fönstren kom på plats på våning två.

Även det lilla fönsterpartiet på plats. Det fönstret satt tidigare på fasaden där vi nu bygger ut. Så fönstret är bara flyttat!

Fönstren på övervåningen på plats och det är verkligen en härlig känsla att stå där uppe och titta ut. Det blir en väldigt stort rum för min walk-in-closet.

Spisen har Stefan redan monterad med skorstensrör. Han har även gjort klart genomföringen till huset med att göra förstärkningar med limträbalk där sedan dörröppningar skall vara. Så allting är färdigt för att ta nästa steg.

Nu skall även cederträ på plats. Men först av allt måste fönstren monteras så det är det vi inväntar just nu. Leverans av fönster!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.