Dagstur till Spinneriet i Lindome och inredning från Grönbergs Interiör 2 kommentarer


I dag tog jag och Stefan en liten tur med bilen och hamnade på Spinneriet i Lindome eftersom Stefan kom på idén att vi skulle åka just dit. Spinneriet i Lindome är en gammal fabrikslokal där ett antal inredningsfirmor har butiker och utställning och där jag själv aldrig tidigare har varit. Dessutom visste Stefan att det skulle finns en restaurang där.

Jag tyckte det var en bra idé då det alltid är kul att upptäcka nytt! Det första vi får se när vi parkerat bilen och stigit ur, är en skylt med Grönbergs Interiör som är en butik som tidigare låg på Kungsgatan i Göteborg. Där har jag handlat åtskilligt genom åren och ägaren till butiken har en fantastisk känsla för inredning! Vi gick in och Pia som äger butiken var dessutom där! Superkul och denna butiken måste ni bara besöka!

Grönbergs Interiör har ett unikt sortiment. Pia har alltid haft en butik som står ut mot andra butiker och har hittat sin egen personliga stil! Otroligt duktig på interiöra miljöer med en liten fransk bohemisk touch! Hon handplockar allting till sin butik, och det gör den unik i sitt slag och här hittar du detaljer som du inte hittar någon annanstans!

Ni måste åka dit och uppleva känslan på plats. Lokalen med otrolig takhöjd och allting som är platsbyggt och tapetserat med de underbaraste tapeter.

Varenda enskild detalj är genomtänkt! Så fantastiskt att uppleva.

Pia säljer även blommor och är fantastiskt duktig på binderier och hon och hennes man hade gjort den mest underbar blomsterkyl jag någonsin skådat. Denna är alltså platsbyggd på insidan i den fantastiska lokalen som ett eget litet hus! Pia har tillsammans med sin man byggt allting själv!

Massor av vackra lampor! Letar ni taklampor är det hit ni skall åka! Allting är vackert!

Denna gång hade jag dessvärre inte med mig min kamera eftersom jag inte visste att vi ens skulle hit och absolut inte att jag skulle hitta Grönbergs Interiör här, men jag kommer åka hit många fler gånger det kan jag lova! Så ni får ursäkta mobilbilderna men dom blev ändå väldigt fina!

Vackraste av tvålar!

Titta på dom vackra bokstöden som föreställer Paristornet!

Titta på dessa helt underbara kaffekoppar i rosa och grönt med guld på bilden nedan! Helt underbara. Har aldrig sett något liknande!

Så mycket romantiska lampskärmar, kuddar och inredningsdetaljer!

Jag avslutar med att säga att Grönbergs Interiör var värt hela besöket, och sedan finns det en fantastiskt trevlig restaurang som heter Spinneriet där ni kan ta en fika eller en bit mat. Den var också en upplevelse.

Det enda jag är ledsen för är att jag inte hade med mig min ”riktiga” kamera men det kommer definitivt bli fler besök! Ni måste bara bege er dit! Spinneriet i Lindome, glöm nu inte detta, och kontrollera öppettider innan ni åker så att ni inte råkar komma en dag när det är stängt! 🙂 Grönbergs Interiör har även en webshop som ni hittar HÄR

Till Pia vill jag säga TACK och vilken fantastisk butik du har!!! Så kul att få uppleva detta! Det kommer bli många besök!

Önskar er alla en trevlig kväll!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Dagstur till Spinneriet i Lindome och inredning från Grönbergs Interiör

 • pia grönberg

  Tack själv! Så roligt att ni kom förbi och för alla fina underbara ord och energi ni gav!
  Fina bilder du fick till och alltid lika roligt att se vad andra ögon tittar på och vad dom fastar extra…
  Kraaam Pia

  • pretty Inläggsförfattare

   Tack söta du ett så härligt besök! Det kommer bli många besök! Så underbart att se! Ni har verkligen gjort ett helt fantastisk jobb!!
   Stor kram
   //Berith