Designen bakom min logga och webshop…


Ni kanske undrar vem som gjort loggan och vem som gjort utseendet på min nya webshopen som ni fick se en glimt av i mitt senaste inlägg. Ni hittar det HÄR. Det är faktiskt jag själv som ligger bakom alltsammans. Jag tycker själv att jag är väldigt duktig om man nu får säga så här i Sverige. Det lilla avlånga landet där man helst inte skall sticka ut näsan för långt.

Jag gjorde en plan, sida för sida hur jag ville att min sida skulle se ut. Sedan tog det mig kanske en vecka att göra layouten till min nya logga. Gjorde massor av varianter och känner mig väldigt nöjd!

Mitt arbete med loggan startade med att jag gjorde en övning med mig själv vad jag ville uppnå med den nya loggan. Mitt utgångsläge var att jag vill ha en modern logga som ligger i tiden och min tanke bakom den är att i dag skriver vi allt mer med gemener och vi till och med börjar mer och mer övergå till att skriva med just gemener. Ungdomar i dag glömmer stor bokstav och det är väl en produkt av att vi nu arbetar/ söker allt mer på datorer och jobbar allt mer på nätet. På nätet är det gemener och inte versaler som gäller allt som oftast.

Min tanke med loggan är att jag vill behålla mitt namn, då jag byggt upp ett varumärke över lång tid då jag startade redan 1993 men jag ville fokusera på det ordet som faktiskt hör hemma med vad jag jobbar med nämligen ordet home, därför gjorde jag fetstil på just home och lät pretty mer vara en del av mitt namn men gjorde den delen svagare och det i sig blev en bra feature.

Själv känner jag mig väldigt nöjd. När man gör om sin logga så måste man i min värld först skriva ner vad man vill uppnå. Så det är inte bara att sätta sig ner och skriva ner olika loggor utan i min värld så måste förändringen ha en betydelse!

nylogga

Det var historien bakom min logga. Vill ni kanske ha hjälp med att göra er logga eller designen på er webshop. Låt mig veta så kan jag kanske hjälpa till! Maila mig på [email protected] Låt mig gärna veta vad ni tycker om min logga!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.