Designers Guild och inredning i färg!


Tänkte bara inspirera er med lite färg så här mitt i sommaren. Tänk så vacker den svenska sommaren är och i år har vi verkligen fått njuta av den under hela maj.

Blått är alltid lika underbart och det är nog färgen som står mig närmast mitt hjärta och alla varianter av blått och gärna åt lila. Blått går aldrig ur tiden och som här i ”shadade” toner får man en känsla av sommar och sol. Tapeter och tyger som går från ljust till mörkare ger en känsla av solblekt men ändå så himla fint!

Rosa är också en färg som verkligen är en färgklick i vårt nordiska klimat. Själv älskar jag rosa och är barnsligt förtjust i just den lite barnsliga designen på saker och ting. Skulle gärna ha allt i rosa men nu när jag blivit lite äldre så föredrar jag det mestadels på inredning och inte så mycket på kläder längre! Tapeten som sitter på skivan som är starkt rosa nertill och sedan går ända upp till vitt gör sig i vilket rum som helst och slår sedan följe med taket i vitt! Underbart!

Nyanser av grönt som övergår till gult!

Visst är färg härligt. Det gäller bara att våga. Lyssna på ditt hjärta om du vågar, och varför skulle du inte våga?! 🙂 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.