Fixa här hemma och rekognosering av taklampor!


Ute är det lite blåsigt och trist väder så det blev en dag att fixa här hemma och rekognosering av taklampor! Vi håller på att dels bygga vidare på vår utbyggnad men även att försöka ”sätta rummen” som vi vill ha dom med allt från golvfärg till möbler och lampor. Det har varit ett väldigt kringfacklande för att titta, titta och åter titta på olika saker. Har bland annat hittat en lampa som vi skall titta på i dag för att se hur den ser ut i verkligheten. Om den är lika fin som jag tycker att den ser ut på bild!

När man skall färdigställa ett projekt så vill jag gärna ha lite tid på mig att rekognosera marknaden. Det dyraste är inte nödvändigtvis det bästa och det gäller att lägga pengar på rätt saker och få ett unikt rum som man skall leva med under lång tid. Lampor är en av de viktiga detaljerna.

Det jag föll för är det hårda svarat med guld eller mässingsfärg inuti och att dom är på olika höjd.

Har hittat en fin lampa som vi nu funderar på skall passa i vårt matrum. Vi skall ha två lampor ovanför det 3 meter långa bordet och dessa skall vi titta lite närmare på idag! Vad tycker ni? Kontakterna är redan utmätta att passa perfekt ovanför bordet!

.

Så detta är vad jag skall ägna en del av dagen åt. Skall även köpa lite sytråd för ett litet projekt! Vi får se vad det blir! Dagen har bara börjat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.