Framsteg i min walk-in-closet


Jag tänkte visa er dagens framsteg i min walk-in-closet. Vi har faktiskt hunnit med en hel del. I morse drog vi i väg och köpte gipsplattor och sedan började det småregna. Med hjälp av plast och mycket tålamod lyckades vi lasta, köra hem och bära upp alla skivor till våning två.

Alla eldragningar i min walk-in-closet är klara och Stefan har satt dit sista lagret med isolering.

Efter det fick det vara nog för dagen. Ett bra dagsverke på en lördag och vi kommer hela tiden närmare målet. Det känns galet spännande att det snart är dags för väggar. Då kommer jag verkligen få känslan av min walk-in-closet.

I taket skall vi sätta en skena i ett L för spotlight. Jag vill även ha möjlighet att sätta en vanlig lampa mitt i rummet så det finns båda delar!

Jag har också fått för mig att jag vill ha en lampa med egengjorda skärmar på väggen och just nu håller jag på att leta efter själva lampan. Det blir loppis, blocket och andra bra ställen att leta på!

Lampan här nedan är lite av en inspiration. Jag vill inte ha samma finish och skall självklart tillverka mina egna lampskärmar. Att tillverka lampskärmar är en av mina specialiteter

Denna lampan kommer från @blueberrylivingco

Så ni får föreställa er lite hur jag tänker. Speglar, lampor och tapeter och en tavelvägg och kanske en vägg med väskor! Vi får se! Drömmarna kommer helt klart närmare för varje dag som går! I förra inlägget så visade jag lite inspirationsbilder på speglar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.