I dag har vi gjort i ordning orangeriet med nya rostfria kar!


Idag har vi gjort i ordning orangeriet med nya rostfria kar. I dag på förmiddagen bestämde vi oss för att färdigställa orangeriet inför vintern. Vi har planterat om allting i nya stora krukor som vi köpt. Liknande sådana man har på Handelsträdgårdar med hantag på sidorna så vi kan flytta det nu ganska tunga krukorna. Det går 100 liter jord i varje kruka så dom är väldigt rejäla!

Vi kämpade med att ta ut allt då vi hade stora krukor där innan som nu kommer få sin plats i trädgården så småningom. Städade, och bar in de rostfria baljorna. Stefan har jobbar med att koppla ut en slang så allt överflöd skall rinna ut om vi vill. Vi kan nämligen välja med dessa specialtillverakde karen! Till sommaren kommer detta bli ännu mer perfekt då de då kan hålla lite vatten om vi skulle åka bort en stund. Vi har både självbevattning och detta så det blir ett perfekt komplement. Vi vill att allting skall vara så proffsigt som möjligt.

Jag planterade om alla träd undertiden Stefan fixade med det tekniska runt detta! Teamwork som vanligt! När vi var klara hade jag gjort lunch klar i går som vi bara kunde ställa i microvågsugnen. Det underlättar med bra planering när man jobbar hårt!

Guldtomten fick vara med på ett hörn!

Jag känner mig så himla nöjd och när vi var klara så sattes guldtomten på borden för att pryda orangeriet! Nu funderar jag på att sy dynor med tyg från Designers Guild i vinter. Jag har så många projekt på gång så det får helt enkelt lägga sig på kö.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.