Att bygga en inredning med enfärgade tyger!


Att bygga upp en inredning hemma handlar väldigt mycket om kontraster och olika typer av material. Vi jobbar väldigt mycket med Designers Guild och de flesta tror att det bara är färgglada och mönstrade tyger. Tvärt om vad många tror så har Designers Guild ett av de största sortimenten med just enfärgade tyger i olika material, och det är just det som gör dem så fantastiska att jobba med. Det är blandningen av de två som ger det fantastiska resultatet.

71707

Det Designers Guild har jobbat med är att bygga upp en fantastiskt stort sortiment av enfärgade tyger som bygger på de mönstrade tygernas färgskalor. Jag kan säga på rak arm att det finns ingen som har lyckats så bra som just Designers Guild.

71685

Det är också sällan att det är just de enfägade tygerna man lägger märke till i en inredning men utan dom skulle det helt enkelt inte bli bra!

71691

Kontraster är en av alla hemligheterna bakom en bra inredning!

71690

Att Desigers Guild inte skulle ha annat än färgglada tyger är lite av en myt och det är ofta dom som egenligen inte vet som säger så. För deras tygbank med enfärgade tyger är faktiskt väldigt mycket större än de mönstrade och färgglada och mycket större än de flestas eller lika stor men med fördelen att de byggt skalorna med hjälp av sina mönstrade tyger.

71688

71686

Men självklart har de även enfärgade tyger i färg. Alla tyger bygger på de olika kollektionerna och det är därför man så enkelt kan hitta ett enfärgat tyg som passar exakt till det mönstrade man vill ha, om man vill ha ett mönstrat.

71705

Så nästa gång ni skall göra om hemma. Ta en titt på Designers Guild alla tyger och vi kan självklart hjälpa till och välja ut tyger åt er om ni vill.

71680

Ha en fortsatt bra torsdag!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.