Att göra fint hemma med kuddar!


Detta inlägg innehåller Ahdlinks i samarbete med prettyhome.se

Nu när man börjar jobba och helt plötsligt spenderar fler timmar på insidan i sitt hem än man kanske gjort på hela sommaren med tanke på vilken fantastisk sommar vi haft. När man kommer hem på kvällen så kommer det smygande att man vill uppdatera lite av sin inredningen. Ett perfekt sätt att göra det är så klart att addera lite nya kuddar. Flytta om gamla och kanske byta ut några som inte längre håller måttet. Jag tänkte därför visa lite av höstens nyheter men du hittar så klart mer i vår webshop!

Just nu när ni handlar kuddar i vår webshop och väljer 2-pack så får ni 20% rabatt med automatik! Kan det bli bättre. Samma erbjudande gäller så klart plädar! Ni hittar alla nyheter i vår webshop på www.prettyhome.se

Denna säsongen kommer det också mer enfärgade kuddar och det härliga med kuddar från Designers Guild är att de oftast har två olika sidor. Det gör att det blir fler möjligheter för man kan ändra bara genom att vända en av kuddarna eller att dom passar på fler ställen, man kan bara visa en sida i taget!

Att kombinera enfägat med mönster är en perfekt kombination och om man är rädd för mönster och tror att man inte kan blanda, tänk på att blanda olika typer av mönster. Storblommigt med enfärgat och med grafiska mönster. Perfekt!

Välj med hjärtat, det som säger klick. Det är dom kuddarna som du aldrig vill göra dig av med sedan. Prova! Var lite modig. www.prettyhome.se

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.