Dukning i färg!


Jag tycker det är roligt att duka och gillar att duka med färg! När jag tittar på bloggar och i inredningstidningar så är det oftast grått, beige och i bland i blått och skall man göra något riktigt färgglatt så blir det rosa. Det är ungefär så långt man kan sträcka sig!

Jag köper alltid nya servetter i nya fina färger och mönster och sedan har jag dom i en låda i köket och kan välja lite efter humör och dagsform. Gillar när det är klara färger!

 

Färg gör mig glad! Så varför inte inreda med färger som gör mig glad! Många har så mycket funderingar om vad andra ska tycka! Det är jag som bor här, och vad andra tycker bryr jag mig inte om ett endaste dugg!

Den blå färgen i soffan ÄLSKAR jag!

Lampan kan man dra ihop som ett dragspel! Helt underbar!

Det finna inga regler för hur man får inreda, den enda som sätter upp dom är du själv. Min enda regel är att jag skall älska att vara här! 🙂

På vintertid lägger jag en vacker duk och eldar i öppna spisen!

Öppna spisen har Stefan designat och byggt. Det är det han jobbar med! Man tänder den med en fjärrkontroll och man eldar med biobränsle. Finns ingen bättre öppen spis, som man tänder när man vill och man behöver inte vänta att ”vedan skall binna ner”. 🙂

Mattor byter jag efter humör och har några på mitt lager som jag byter lite efter säsong! Just nu har jag en kobaltblå, men på bilderna här ligger en stor vit matta med vit kantning!

Hoppas att ni får en underbar onsdagsmorgon. Själv skall jag på läkarbesök och hoppas att allt går bra! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.