Gå igenom garderoben!


I går och idag har jag en sådan där dag när jag går igenom min garderob. Dels för att tvätta en del klänningar och dels för att se vad jag inte längre använder!

Jag gillar att ha ordning och reda och min garderob är inget undantag, och i utbyggnaden som vi skall göra härnäst så kommer jag få en helt ny walk-in-closet, men dit är det långt! Vi prioriterade först trädgård och orangeri, och i år har vi gjort klart vår andra utbyggnad, nämligen showroom! Näst på tur står en utbyggnad i två plan som skall bli en förlängning på vardagsrummet i nedre plan och en egen walk-in-closet till mig på övre plan. Jag har bestämt att denna gång skall den gå i vitt som bas, och vad det innebär får ni veta lite längre fram när jag bestämt hur den skall se ut. Jag har självklart en plan men på vägens gång har jag lärt mig att den ofta ändras en del!

Jag har även en hel vägg med skjutdörrar för mina skor, men dom får inte längre plats och därför måste jag göra någoting åt det. Det är min lilla plan för dagen att fixa lite med sådant som gör att man skapar förutsättningar för att kunna hålla ordning och reda! Man måste hela tiden uppdatera sina skåp och lådor så dom passar dagens förutsättningar för dom ändras hela tiden. Jag har också ett gigantiskt dåligt samvete för en garderob med bara jackor, där jag använder en bråkdel och måste sortera bort! Det står på min lista över ”att göra”. Har ni sådana ”dåliga samveten” över saker ni borde ha gjort?

Jag tycker alltid att det känns roligare att starta med sådana projekt när man städat huset. Då känns det helt plötsligt lite mer självklart att sätta i gång! Jag vill ha fint tills hösten börjar med jobb igen för det underlättar att ha en lättstädad vardag!

Men när vi ändå är på ämnet walk-in-closet så önskar jag mig en sektion som bara är för träningskläder! Jag kan se den framför mig i vitt med alla mina färgglada tränings-set. Det hade blivit så fint!

Hur glad blir man inte av träningskläder som är lite roliga och i färg!

Detta grön/blå settet var det första från Stella Sport som jag köpte och därefter så var jag såld!

Det där var några av alla mina set från Stella Sport och jag fullomligt älskar dom för färg gör mig så himla glad! Så det är vad jag skissar på en walk-in-closet som även kan får innehålla mina fina träningskläder!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.