Gardinerna uppe – ”sneak peak”


Då har jag äntligen satt upp de fina gardinerna i linne med sydda pennveck. Till den långa väggen gick det åt 4 våder som är 137 cm breda per våd för att dels täcka hela väggen och sedan går det åt ganska mycket tyg till att handsy varje pennveck.

IMG_2114

 

 

Så här ser hela väggen ut!

IMG_2119

Så här ser sydda pennveck ut, man syr varje veck för hand och stoppar dom med fyllning för att få en extra lyxig och ombonad känsla.

IMG_2120

Jag har tagit bilderna nu på kvällen så jag får ta fler bilder till helgen när jag piffat lite och när det finns dagsljus i rummet. Bilderna blir så mycket finare då.

IMG_2116

Draperiet framför balkongdörren är mörkläggningsfodrat och även där är det dubbla våder för att få till bredden att dra för dörren. Detta gör rummet väldigt ombonat och mysigt med mycket tyg, och sedan en underbar mjuk matta på golvet och nu även sängbord, men där saknas glasskivor.

IMG_2117

IMG_2118

IMG_2112

Färg för möbeln är införskaffad, nu skall den bara målas också! Lampor skall också bytas ut, men som sagt Rom byggdes inte på en dag, men nu känns det väldigt mysigt i alla fall.

IMG_2111

 

Där fick ni en ”sneak peak” på mitt sovrum innan piff och blommor. Skall göra fint till helgen och ta nya bilder med lite piff och fiff!

Nu har jag varit och tränat och skall ta mig en välförtjänt dusch. Sedan skall jag vila mig lite och titta på Hollywoodfruar. Hoppas ni får en fin kväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.