Glas och hur det adderar till inredningen!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med KAMIC

I går var vi och hämtade en specialbeställd glasskiva som vi skall ha som topp på vårt bord i vårt showroom där man kan stå och titta på tyger och tapeter. Bordet är 160x80cm och det ser nog inte lika stort ut som det faktiskt är, och det beror helt enkelt på att vi brytit av det med två enheter.

Just detta med glas har en stor betydelse för dels blir det en vacker yta som är väldigt lätt att håll rent och så blir det inte samma slitage som det annars hade  blivit på ytan när man drar böcker med tyger och tapeter över den. Vi har alltid haft så i våra showroom och även på kassa disken och ibland har vi även tapetserat under vilket också adderar känsla!

Vi har också glashyllor under sjävla bordet. Även det för att det skall se vackert ut.

Nu har vi lagt glasskivan direkt på bordet och sedan har vi två små pendlar som ni kan läsa mer om HÄR, de kommer från KAMIC. Som ni ser har vi valt en i varje färg för att addera till vår inredning och tapetval!

Det fina med glas är att det reflekterar ljus så fint och det ser lite extra lyxigt ut. Det är precis som där detaljerna som är viktiga och nu inreder jag ett showroom men man kan absolut ta med sig dom tipsen in i sitt eget hem.

Ett bra exempel på att ”ta med sig” glasskivan som exempel in i sitt hem är att måttbeställa glas till klädda puffar och göra dom till vackra bord. Då får man både ett bord men också en fantastisk liten kamramell i sitt hem som reflekterar ljuset på ett fantastiskt sätt. Det fina med att ha en klädd puff som bord med en glasskiva på är att då mjukar man upp rummet i stället för att ställa en konstruktion av stål och trä som bord ofta är tillverkade av.

Det får bli dagens lilla tips! Tänk på att det inte finns inga begränsningar, du kan med fördel beställa en rund skiva men tänk på att om det är en stor möbel så beställ i 10 mm tjockt glas, det blir snyggt!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.