Hissgardiner och mörkläggning


Gardiner utgör inte bara en fin dekoration, de kan dessutom i vissa fall ha en praktiskt funktion. Hissgardiner är en sådan. Dels så kan de skydda för solljus men också för att mörklägga ett rum när man skall sova. På vinterhalvåret så kanske det inte behövs i samma utsträckning men det utgör ändå en ombonad detalj och ingen kan heller se in.

När man syr hissgardiner för sovrum så fodrar man dem med mörkläggningstyg på baksidan, det finns både färgat eller helt vitt. Det gör att rummet blir helt kolmörkt!

Man kan själv välja hur breda man vill att vecken skall bli på gardinen och detta utgör även en fin detalj i sovrummet även dagtid när de är uppdragna.

IMG_2005

Beroende på hur man vill ha det kan man göra gardinerna lite extra långa så att när man hissar ner dem finns det flera vackra veck kvar som bara är där för att det skall se extra fint ut.

IMG_2175

Man kan självklart också mörkläggningsfodra en längd om man till exempel har en balkongdörr för då är det inte så lämpligt med just en hiss gardin.

Vi på Pretty Home har egen sömnadsverkstad och syr allting ni kan önska er från gardiner, draperier, kuddar, överkast, lampskärmar och vi gör även omklädning av möbler. Låt oss veta vad du vill ha hjälp och har du en möbel så behöver vi ett foto först och främst för att kunna göra en första bedömning. Ni kan alltid maila oss frågor på [email protected] Den närmaste tiden när vi bygger vårt showroom så kan vi vara svåra att nå på telefon men ni kan även ringa oss på 031-188300. Ni hittar hela soritimentet av Designers Guild hos oss och vi har även en webshop som ni hittar här www.prettyhome.se

I november månad har vi 20% på alla mattor från både Designers Guild, Christian Lacorix, Royal Collection och William Yeoward. Ni hittar alla i vår webshop.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.