Inredning med härlig kampaj!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med Pretty Home

Vi har förutom 20% på mattor även 10% på gångmattor som är helt fantastiska och finns i storleken 75x250cm. Här kommer några exempel.

Nu när vi går in i maj så börjar vi en kampanj på Pretty Home på inredning! Det närmar sig midsommar och vem vill inte satsa på lite fina mattor till sommarhuset eller till sitt hem! HÄR!

Den här mattan Savoie Azure, är en helt underbar matta i 100% viscose och finns i tre storlekar 160x260cm, 200x300cm samt 250x350cm. Mitt bästa tips för att bestämma storlek är att ta en maskeringstejp och tejpa upp på golvet så får man en bra bild hur mattan kommer upplevas. En större matta blir aldrig fel så länge den får plats, en för liten matta kan upplevas som futtig.

Mattor är det som verkligen förändrar ett hem så otroligt mycket! Om jag skulle rekommendera något enskild del som gör ett hem ombonat så skulle det bli mattor för det gör sådan stor skillnad.

Om man skall ha en matta under matbordet, tänkt på att storleken bör vara så pass stor att när du drar ut en stol skall den fortfarande stå kvar med alla ben på mattan! Ta till knepet även här och tejpa upp runt bordet med maskeringstejp. Även där säger jag att en stor matta blir aldrig fel, men en för liten matta kommer inte se bra ut!

Att ha en matta i en hall dom man bara passerar kommer göra att det blir som ett rum! Jag lovar er, helt plötsligt kommer ert hem kännas större för du har nu ett utrumme som du plötsligt gillar och vill inreda!

Självklart har vi kampanj även på kuddar och plädar och väljer du 2-pack i vår webshop så får du automatiskt 20% rabatt!

Mattor gör det också enkelt att lägga till färg, och antingen tar man upp någon färg man vill addera eller så för söker man lägga en neutral bas om man inte vill att mattan skall styra, men att våga lite extra med en matta gör verkligen det där lilla extra. Ni hittar alla mattor HÄR Och just nu med 20% rabatt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.