Inredning när den är som bäst!


Detta inlägg innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

Mitt i min hektiska dag tänker jag visa er lite inredning från Designers Guild höstkollektion. Helt underbar kollektion och varje gång säger jag att ”den här är den bästa kollektionen”! Just det är själva anledningen till att jag jobbat med Designers Guild i över 14 år och långt innan dess älskade jag Designers Guild och inredde hela min våning med just Designers Guild. Därför att dom alltid levererar!

Här ser ni en vacker tapet och vackra tyger i en väldigt tillbaka håller miljö när det kommer till fäger! Vackert!

Ett underbart tyg i skuren sammet med ett mönster av hexagoner! Helt underbart och det finns både som tyg i skurensammet, siden och även som tapet! Tänk er en fåtålj som den längst till vänster med en rygg av detta tyg och ett enfärgad tyg i sitsen och ställa den ut mot rummet så man ser ryggen när man går in i rummet!

 

Här nedan ser ni vackra tyger i en mild tonskala!

Underbart modernt rum men med färg. Jag tycker själv att vi i Sverige är alltför rädda för just färg och jag är av den tron att om det är något land som behöver just färg så är det ett land som Sverige som har en så kall och kal vinter! Färger är vetenskapligt bevisat att det gör människor gladare!

Där fick ni ett härligt smakprov av höstens trender och när ni sugna på hexagon mönster så har jag redan lagt kuddar med just detta mönser i vår webshop och ni vet väl att när ni handlar kuddar hos oss så får ni automatiskt rabatt när vi väljer ett 2-pack i vår webshop och det gäller även plädar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.