Joseph Modules – Soffa från Designers Guild


En modulbyggd soffa från Designers Guild är Joseph Modules. En underbar stilren soffa men rena linjer. Den kan byggas i oändlighet och det är även här bara fantasin som sätter gränsen för hus man vill ha soffan eller sofforna! Vi har sålt Designers Guild möbler sedan 10-år tillbaka och de har en fantastisk kvalité och alla möbler tillverkas på olika fabriker i Italeien.

Modellen Joseph Modules har ett modernt uttryck och passa väldigt bra i de allra flesta miljöer och som här nedan där det är spegeldörrar och gammaldags miljö. Att sätta in en stilren soffa som denna blir som pricken över i, det är kontrasterna som gör det. Man kan även beställa soffan med lösa överdrag om man önskar det. De olika delarna till soffan ger oändliga möjligheter att få just den soffan/ sofforna man vill ha.

18540

Här kommer lite mer underbara bilder på just Joseph Modules från Designers Guild. Fördelen med en soffa från Designers Guild, som tål att upprepas hur många gånger som helst, är att man får lov att klä den hur man vill. Man betalar bara de tyg man väljer och det kostar inget extra att få den klädd i flera olika tyger! Hos andra leverantörer är det inte ens möjligt. Det är inte ens möjligt att få hela soffan i viket tyg man vill för de har oftast valt ut bara ett 10-tal tyger.

29391

18539

Finns även dagbäddar som man antingen sätter i hop med soffan eller har som helt fristående möbler. Här nedan ser ni även en fåtölj från Joseph Modules.

15620

15621

Joseph Modules finns i en stor range av mått och varianter och det är bara för dig att sätta ihop din drömsoffa! Man kan med fördel även välja finish på ben eller om man helt enkelt vill ha metallmedar som faktiskt samtliga soffor på bilderna ovan har.

Jag försöker att i en serie av Designers Guild möbler ge er en bild av Designers Guild stora range av möbler och de möjligheter dessa möbler ger föutom det uppenbara att man kan klä dom hur man vill utan att det kostar något extra. Bara det är ett av de bästa försäljningsargument som alla våra kunder älskar för det är precis det som gör möblerna personliga. Det finns ingen som har en likadan!

4d750634-eaeb-4de7-929a-e395fd3f4a82

Jag hoppas självklart att ni skall gilla dessa inlägg och få en bredare kunskap över hus stora Designers Guild faktiskt är på just möbler! Många tror att de vackra möblerna med lite gammaldags touch är omklädda möbler köpta på auktion, men så är det inte. Designers Guild har låtit sig inspireras av möbler och sedan gjort sina tolkningar av de samma! Så följ gärna denna kategori så får ni veta och se mer av alla dessa underbara möbler.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.