Kampanj på inredning för att fira vårt Showroom!


Detta inlägga innehåller reklamlänkar i samarbete med prettyhome.se

Vi vill fira vårt fina showroom lite extra erbjudanden fram till och med den 30 september! Vi har kampanj på mattor med 25% (inte barnmattor) och 10% på gångmattor. På kuddar och plädar ger vi 20% rabatt om du väljer 2-pack i vår webshop och då dras rabatten med automatik.

Hur skall man tänka när man väljer storlek på matta. Det är viktigt att inte välja en för liten matta, det är egentligen det som är viktigast att tänka på för det kan lätt se futtigt ut. En matta kan inte blir för stor om det inte handlar om rummets begränsning då förstås!

En tumregel när man väljer mattor till ett matbord är att stolarna måste gå att dra ut utan att de hamnar utanför mattan med något ben, och om man mäter sitt matbord så bör man addera ca 50-60 cm på varje sida om bordet. Om det blir större blir det bara fint. Man kan med fördel välja två mattor i och lägga ihop dom om man inte hittar ett mått som blir bra. Det är också fint om mattan sticker ut på sidorna om bordet. Det gör ett ombonat och fint uttryck.

När det gäller en matta vid soffan så är alltid en större storlek finare, och man kan även här med fördel välja att lägga i hop två mattor.

Sedan är det alltid superfin att lägga en matta i en hall eller i ett område hemma där man kanske har en öppen planlösning. Mattor gör det väldigt ombonat och dom bidrar också till en lägre ljudvolym då textil, möbler och mattor har just den effekten.

I sovrummet är mattor ett måste. Ett sovrum skall vara mysigt och ombonat och att ha en matta att sätta ner fötterna på morgonen gör det lite extra mysigt men också hela rummet får ett lyft!

Ni hittar alla mattor från Designers Guild HÄR och det finns verkligen något för alla smaker. Mattorna som är tillverkade i viskos som är shadade är verkligen otroligt vackra! Ni kan också med fördel beställa hem prover i vår webshop och om ni inte hinner få dom innan kampanjen går ut så ger vi er såklar möjlgihet till samma pris!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.