Kundbesök med färg!


I dag gjorde jag ett besök hos en kund/vän till mig. Jag hade lovat att sy gardinlängder till hans kök då jag redan färdigställt hans vardagsrum så var det även dags för intill liggande kök. Så här fint blev det. Gjorde även en dekoration till lampsladden över köksbordet. Tyget är helt underbart och kommer från Designers Guild. En av de möbler han valt har en baksida med samma tyg! Älskar kunder som vågar lite färg. Man blir glad av färg!!

IMG_9948

Lampan är en Flowerpot som han också köpt hos oss. Dekorationen av sladden gjorde jag av en bit tyg jag klippt av gardinerna när jag fållade dessa. Det var en remsa på 15 cm bred och lika lång som tyget var bredd alltså 1,40. Lade aviga mot aviga och sydde en söm längs med kanten och vrängde sedan den. Skruvade loss ”sockerbiten” som sladden satt fast i och trädde på detta. Visst blev det fint.

IMG_9946

Han har även färg i vardagsrummet som är jättemysigt som jag hjälpt till med, och det har gått från ett stelt rum i bara svart och vitt och nästan utan möbler till ett ombonat hem med färg och värme. På denna bild har jag ännu inte kortat ner gardinstången som inte skall sticka ut så långt som den gör åt vänster. 🙂 Vi ville inte ta bort känslan med de fina fönstren så gardinerna sitter på ”väggen”.

IMG_9939

Han har även en lila fåtölj från Designers Guild och en underbar Daybad även den från Designers Guild.

IMG_9940

Daybeden i bild är också en möbler från Designers Guild med ett underbart tyg i skuren sammet och siden tyg på baksidan som är likadant som gardinerna som nu sitter i köket!

IMG_0826

Jag har haft en jättetrevlig dag och blivit bjuden på både fika och lunch av Andy och hans söta son Joel. Tack killar för en trevlig dag och hoppas ni gillar ert nya kök också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.