Mattor från Designers Guild!


Detta inlägg är ett samarbete med prettyhome.se

Just nu har vi kampanj på mattor i vår webshop från Designers Guild för att fira att den nya kollektionen är här. Vi har 25% rabatt på mattor som gäller fram till och med i morgon den 3:e augusi för att fira (gäller ej barnmattor och gångmattor har vi 10% rabatt på)! Om ni vill beställa hem mattprov så får ni så klart vänta in mattprovet.

Några saker att tänka på när man beställer matta är att en för liten matta blir aldrig bra, medans en lite större matta bara ser bättre ut. En grundregel är att om man vill ha en matta under sitt matbord är att det måste finnas minst 50 cm på varje sida för när man drar ut en stol så skall inte något av stolsbenen hamna utanför mattan. Både av bevkämliga skäl men även för att det inte ser bra ut. En större matta under ett matbord ser bara bättre ut. Risken med en förliten matta är att det ser futtigt ut.

Generösa mattor ser alltid bättre ut!

Mattor passar över allt, i sovrummet, i vardagsrumment. Att lägga en matta i en passage är som att skapa ett helt nytt rum. Det blir fantastiskt. Då kan ett tidigre tråkigt utrymme plötsligt lysa upp!

Det nya för i höst är att Designers Guild lanserar en kollektion med gångmattor och dom har vi 10% rabatt på. Gångmattorna kommer i ett mått som är 70x250cm. Ni hittar alla gångmattor från Designers Guild HÄR

Ni hittar samtliga mattor från Designers Guild HÄR. Vill också påminna om att om ni handlar kuddar och plädar och väljer 2-pack i vår webshop så får ni automatiskt 20% rabatt på dom produkterna!

Ha en fin kväll!

 

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.