Mattor med 20% i vår webshop!


Just nu har vi fyllt vår webshop med alla höstnyheter från Designers Guild och det vill vi fira med att erbjuda 20% på mattor fram till den 30/9 2016. Ni hittar alla fantastiska mattor HÄR. Erbjudandet gäller ej barnmattor och går inte att kombinera med rabattkoder eller andra erbjudanden.

Här ser ni några av de nya mattorna från Designers Guild. Mattor är ett sätt att addera värme och stil till ett rum och förändringen blir verkligen både mysigare och mer ombonat och samtidigt mer lyxig och stylish!

71955

71910

71891

Att använda flera fäger är ett sätt att leka med inredning och det blir väldigt fint. Det behöver så klart inte vara i dessa lite starkare fäger utan man kan också göra det i de mer neutrala tonerna!

71947

En av de nya  modellerna heter Roxburgh och finns i tre färgställningar, här nedan Roxburth Indigo med en kant på kortsidorna i en kontrasterande färg!

71877

Här nedan ser ni samma matta Roxburgh Linen och även här med kortsidan i en kontrasterande färg i teal. Underbart geometriskt mönster som tillför inredningen det där lilla extra. Denna matta blir därför lite extra cool tillsammans med mattan Capisoli Teal som är shadad i färgen Teal och går från ljust till mörkare från ena sidan till den andra! Superfin kombination om man söker två mattor till samma rum.

71904

Sedan finna den även i färgen Molesin, men en limegrön kant som kontrast! Underbar.

71898

Jag hoppas ni hitter något ni tycker om och ni hittar alla fina mattor HÄR

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.